Новини от индустрията

Извеждане на машината за автоматично огъване на следващото ниво

2023-08-04
Автоматична машина за огъванее вид оборудване за обработка на ламарина или тръба. Той автоматизира задачи като огъване на тръби, огъване, рязане и оформяне за ефективно производство и производство.

Днешните машини за огъване на тръби са проектирани да отговарят на различните изисквания на много индустрии, в които се използват. Тези машини са често срещани в аерокосмическата, автомобилната, петролната и газовата промишленост, отоплението и климатизацията, охлаждането и производството на мебели.

Стюарт Сингълтън, вицепрезидент на Unison Tube LLC в Данвил, Вирджиния, каза: „Повечето индустрии са сравнително силни в момента, особено петролната и газовата, но с падането на цените на петрола и газа тази инерция може да бъде загубена. Отслабване.“ Режим след пандемия. Виждаме по-ниски капиталови инвестиции в автомобилното пространство поради прехода към електрически превозни средства и несигурността относно това дали превозните средства, задвижвани с водород, ще излетят."

People strive to make things faster and better. Like many other processes, tube benders are turning to automation. The latest technologies are helping manufacturers remove the human element and variability from the process.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept